Webshop » Spa geuren, onderhoudsproducten, toebehoren en onderdelen » Covers » Cover op maat 15cm dik

Cover op maat 15cm dik

Cover op maat 15cm dik Cover op maat 15cm dik

Cover op maat 15cm dik Cover op maat 15cm dikCover op maat 15cm dik Cover op maat 15cm dikCover op maat 15cm dik Cover op maat 15cm dikCover op maat 15cm dik Cover op maat 15cm dik


Facebook

Cover op maat gemaakt voor u met afm. max. 2.5 x 2.5 m 15 cm dik aflopend naar 13cm aan de randen. Raadpleeg de afbeelding, en geef vervolgens de exacte afmetingen door, die u wenst voor uw specifieke cover. De covers worden gemaakt uit een polyestyreen plaat welke verstevigd is met een aluminium profiel. Deze plaat wordt vervolgens geseald zodat hij waterdicht is en voorzien van dikke skai hoes. Elke cover is voorzien van handgrepen en bevestiging clips met cijferslot. De covers kunnen geleverd worden in donkergrijs, zwart of bruin.

cover-radius-tekening-hoe-te-meten


Gelieve de tekening goed in te vullen, kijk ook goed waar de plooilijn moet komen want indien de cover geleverd wordt zoals op de tekening is er geen terugname mogelijk, wanneer een cover niet past wegens een fout van de fabrikant, dan wordt deze opnieuw gemaakt!

Originele covers van spa merken kunnen natuurlijk duurder uitvallen, deze worden dan ook besteld bij de fabrikant van de spa zelf om zo een betere aansluiting en/of pasvorm te verkrijgen.

€ 800,00

Voorafbestellen (Pre-order)