Webshop » Infrarood Cabines

Infrarood Sauna - Cabine

Jacuzziworld.be is trotse partner van Physiotherm.

Eenvoudig gezegd:

Physiotherm maakt gebruik van de kracht die warmte geeft om op een natuurlijke wijze kwaaltjes te verlichten, een langdurig gevoel van welbehagen te geven en uw gezondheid te verbeteren. Zijn unieke technologie maakt gebruik van infrarode C-straling. Dat is een aangename warmte die uw lichaam op een gelijkmatige en optimaal diepgaande manier verwarmt.

 
Het physiothermprincipe

Goed gedoseerde warmte stimuleert pijnverlichting, spierontspanning, de bloedsomloop, de stofwisseling en zorgt voor een fysieke ontspanning. Om dat te bereiken zonder de kerntemperatuur van het lichaam sterk te verhogen - wat stress veroorzaakt en lichaam en huid belast - is er een ander type warmte nodig: de infraroodwarmte van Physiotherm.

    Ontspanning van de thermoneutrale zone: Bij een aangename omgevingstemperatuur van ong. 27 - 37 graden Celsius (thermoneutrale zone) kan het lichaam ontspannen. Intussen wordt enkel de rug extra verwarmd.
    Lavazand houdt de warmte vast: Het speciale lavazand in keramische buizen houdt de uitgestraalde warmte lange tijd vast.
    Bloed transporteert warmte: De straler stuurt infrarode C-straling uit. Die wordt omgezet in warmte op de huid, en die warmte wordt vervolgens via het bloed tot diep in het lichaam gebracht.
    Zweten van binnenuit: De infraroodcabines van Physiotherm werken een stuk lager dan de koortszone van 38 graden Celsius (kerntemperatuur van het lichaam), maar wekken toch van binnen uit transpiratie op zonder de bloedcirculatie te belasten.

 
Physiotherm helpt u op verschillende manieren

    Uw immuunsysteem wordt sterker
    Uw bloedcirculatie en stofwisseling verbeteren voelbaar
    Intensief transpireren bevordert de zuivering en ontgifting van uw lichaam
    Het verlicht rugpijn en helpt u ontspannen
    Een verblijf in de cabine geeft ook een verlichting bij verschillende huidziekten
    Een infraroodkuur helpt als u gewicht wilt verliezen
    Het kan klachten van artrose en reuma sterk verminderen
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend