Webshop » Herstellingen

Herstellingen

Mogen wij u vragen ons een mailtje te sturen bij de aanvraag voor een herstelling met vermelding van NAAM - ADRES EN TEL.NR zodat wij kunnen bellen om een afspraak te kunnen maken. Indien mogelijk ook een paar foto's van de display en spa, zo kunnen wij ongeveer inschatten welke producten wij nodig hebben bij het herstellen. Wij hebben intussen een serieuze collectie aan wisselstukken en onderdelen.

Met onze eigen hersteldienst zorgen wij voor alle herstellingen aan Spa's, sauna's, hammams, infrarood cabines, zwemspa's, enz...

Wij krijgen regelmatig de vraag om herstellingen uit te voeren aan baden die niet door ons geleverd zijn, ook deze baden herstellen wij zodat u kunt genieten van de gekochte producten! Let wel op, plaatsingen van producten en/of herstellingen van onze eigen klanten gaan natuurlijk voor.

En let op wanneer u een Spa koopt tweedehands, van een particulier of veilingsite.....

Je zou niet de eerste zijn die er eentje koopt die niet meer werkt of waar bepaalde onderdelen uitgehaald zijn. Sommige spa's worden verkocht als nieuw en wanneer we ze openschroeven zien we dat de spa zelf een aantal jaar oud is....Zie foto's hieronder, spa gekocht en bij aansluiten gezien dat er niets van sturing, pompen, luchtpomp, ozonator aanwezig was, en dit is een duur grapje wanneer alles nieuw moet geplaatst worden.

Wij herstellen evenwel GEEN binnenhuisbaden en douches.

herstelling4

herstelling1

herstelling2

herstelling3

herstelling5

img-0737

img-0855

img-0856

img-0109

img-0079

img-0195

img-0317