Webshop » Infrarood Cabines » 3 pers. IR sauna

3 pers. IR sauna

3 persoonssauna 3 pers. IR sauna

3 persoonssauna 3 pers. IR sauna3 persoonssauna 3 pers. IR sauna3 persoonssauna 3 pers. IR sauna


Facebook

De vernieuwde Chaleur infraroodcabines beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn in verschillende afmetingen en houtsoorten verkrijgbaar: dennenhout, ceder, cambara, hemlock, yellow pine, espen en combinaties van deze houtsoorten.

Ook afwerking in MDF en Gyproc mogelijk. Dubbelwandige cabines verkrijgbaar in geselecteerde houtsoorten zoals rode canadese ceder en Noord-Europees dennenhout.

Naast de verschillende houtsoorten zijn de cabines beschikbaar met de meest moderne infraroodstralers die voor de gebruiker een cabine met gepersonaliseerde infraroodwerking kan garanderen.

Van zeer langgolvige IR-straling tot quartzstralers met een geselecteerde hoeveelheid kortgolvige IRA-straling. De nieuwe Chaleur cabines worden bediend met een nieuwe - voor Alpha Industries ontwikkelde - digitale sturing.

Met deze sturing kan men de cabine aan- en uitschakelen, de temperatuur regelen, de binnenverlichting aan- en afzetten en de tijd instellen. Nieuw op deze bediening is het aanen uitschakelen van de vloerverwarming en het selecteren van de kleurentherapie.

Deze infraroodsauna's worden standaard uitgerust met magnesiumstralers, in optie kunnen deze ook in paneelstralers of quartzstralers. 3x350watt rugstralers 4x350watt frontstralers 1x500watt beenstralers 1x90watt voetstralers 3040watt totaal 154x100x200

€ 3 299,00


Gerelateerde producten