Webshop » Spa's » Premium Spa's » Premium 5 deluxe

Premium 5 deluxe

Premium 5 Deluxe Premium 5 deluxe

Premium 5 Deluxe Premium 5 deluxePremium 5 Deluxe Premium 5 deluxePremium 5 Deluxe Premium 5 deluxePremium 5 Deluxe Premium 5 deluxe


Facebook

De Premium spa's worden geleverd met een acryl kuip die verstevigd is met poly-esther. Door deze opbouw is de kuip zelfdragend en zeer sterk. Voordelen van de acryl binnenkant zijn :
- Schitterende glans, ook na jaren nog steeds als nieuw.
- Zeer gemakkelijk schoon te houden.
- Zeer resistent tegen chemicaliën, zuren en vlekken zoals lipstick,inkt,etc.
- Houdt de warmte zeer goed vast, dus energiezuiniger en comfortabeler.
- Kleur die door en door is, dus geen slijtagevlekken mogelijk
U kunt kiezen uit de kleuren: Gypsum, WhiteMarble, BlackMarble

De omkasting is gemaakt van synthetisch hout, een prachtige omkasting zonder onderhoud en vooral weerbestendig. Deze omkasting is aan de binnenkant voorzien van een hittereflecterende isolatie. Het water- en luchtdichte materiaal vormt een thermische barrière met betrekking tot zowel convectie en geleiding als straling. De volledig gesloten bodemplaat is eveneens voorzien van isolatie alsmede de gehele kuip. De 3-voudige Heatlock isolatie is zo hoog dat in de warme tijd van het jaar de spa alleen al door de warmte die de pompen afgeven op temperatuur gehouden wordt.
U kunt kiezen uit de kleuren: Bruin, Grijs. 

Trapje wordt geleverd in dezelfde kleur als de omkasting.

De afdekcover is voorzien van een Polystyreen vulling voor een optimale isolatie. De cover is ook voorzien van een slot voor de veiligheid. De coverlift wordt standaard met de cover meegeleverd. Montage is mogelijk aan iedere spa.

De premium 5 deluxe is uitgerust met de nieuwste generatie jets. Onder het motto "Always spin, Always stay in" gebruikt Premium Spa's alleen gepatenteerde "Axis" Bearingless jets. Deze jets zijn zelfreinigend en gebruiken een roestvrijstalen naald om te roteren. In tegenstelling tot de jets met kogellagers zullen deze jets altijd draaien en kan er geen vuil tussen komen. Door minder weerstand hebben de pompen minder kracht nodig voor de beste massage. Alle jets in de premium 5 deluxe zijn schroefjets, in tegenstelling tot click-jets blijven deze altijd op hun plek en zijn handmatig in en uit te draaien. De roestvrijstalen jets zijn gemaakt van 316 staal, dit staal is zeewaardig en zal door chloor of ozon niet aangetast worden.

Een SV-VH controller is in de premium 5 deluxe ingebouwd. De besturing beschikt over een: variabele heater met Dynamic Thermal Tuning (geminimaliseerd stroomverbruik). Tevens voorzien van een aansluiting voor een warmtepomp (optie), voor het energiezuinig verwarmen en koelen van de spa en de PowerSAVE technologie voor het verlagen van de dagelijkse exploitatiekosten. De besturing is geheel zelfdenkend en slaat alle gegevens van de spa op. Door aansluiting van een laptop of pc kunnen we de historie van de spa inlezen, instellingen wijzigen, software updates doen, draai-uren van de pompen inzien, foutmeldingen terugzien en zelfs het gebruikte vermogen en de energiekosten per dag, maand of jaar.

Iedere Premium spa is standaard uitgerust met een voorziening voor een warmtepomp (optie). Met deze warmtepomp kunt u de energie die nodig is om de spa te verwarmen met 65% reduceren. De pomp is als optie bij te kopen en kan op ieder moment eenvoudig op de spa aangesloten worden. De warmtepomp wordt bestuurd door de ingebouwde controller in de spa.

De premium 5 deluxe heeft alleen SpaNet pompen. Deze pompen zijn voorzien van verstelbaar wet-end om maximale kracht te benutten. Met andere woorden, minder bochten is meer power.

De premium 5 deluxe is voorzien van een eenvoudig, maar uiterst doeltreffende aromatherapie LastingScents ®. Deze aromatherapie is aan of uit te zetten en de intensiteit van de geur kan zelf gekozen worden. LastingScents is verkrijgbaar in 9 verschillende geuren.

De jetverlichting van deze spa wordt geproduceerd door SpaNet. De LED lampen zijn energiezuinig en doordat ze aanstuurbaar zijn, kan de SpaNet besturing tot 30 verschillende kleuren uit een lamp halen. Zelfs wit licht, wat uniek is voor RGB leds. Alle kleuren zijn instelbaar evenals de helderheid. Verschillende modi zijn instelbaar zoals random, party, disco etc.

Electrische aansluiting min. 16 Amp. mono fase, 2 fasen, 3 fasen of 380v.

Aantal ligplaatsen 2
Aantal zitplaatsen
3

Afmetingen : Hoogte
90 cm

Afmetingen: Breedte
220 cm

Afmetingen: Gewicht
380 kg

Afmetingen: Lengte
230 cm

Afmetingen: Watervolume
1400 liter

Afvoer
geschikt voor gardenakoppeling

Aromatherapie regelbaar Lasting Scents
Ja

Besturing
SpaNet SV2 VH met variabele heater 3 kW

Besturing: Display
SpaNet SV2 VH

Cover
inclusief circa 10 cm dik

Coverlift in aluminium:
inclusief

Diverter
2 stuks

Filtersysteem: Ozonedesinfectie
Ja

Filtersysteem: Skimmer met filtercartridge
1x filter 1-micron met zilver ionen of 1x lamel filter naar keuze

Jets: 53

Pompen: Circulatiepomp
SpaNet Quietflo 250 Watt 1 stuk

Pompen: Luchtblower
1 stuk SpaNet Low Noise 700 Watt

Pompen: Massagepomp
SpaNet Hi-Flow 2.2pk 2 stuks

SpaNet Inpool temperature sensor Ja
Trapje in kleur van de omkasting
Inclusief

Venturisysteem/luchtcontrollers
Ja

Verlichting: SpaNet Jet
1 Masterlight + 16 mini-LEDs

Voorbereiding voor Ecosmart warmtepomp
Ja

Fontein 2 stuks

€ 10 999,00 € 8 699,00